Assessment Platform Update | 23 juli 2024

Op dinsdag 23 juli 2024 vindt er een update plaats van het Assessment Platform. Deze update is een volgende stap in het verbeteren van de gebruikerservaring

• Herinneringsmail voor het uitvoeren van taken

De mogelijkheid is toegevoegd om een herinneringsmail in te stellen bij het toekennen van een assessment. Deze instelling kan per toegewezen assessment worden aangepast.

• Verwijderen contactpersonen

Het is nu ook mogelijk om inactieve contactpersonen te verwijderen zodat je de kans verkleint om een verkeerd contactpersoon te koppelen aan een kandidaat.
  • Overzicht verstuurde e-mails

Verder is de optie beschikbaar om in het overzicht van de verstuurde e-mails de inhoud van een uitnodigingsmail te bekijken.

• Eenmalige link om in te loggen

We werken hard aan het ontwikkelen van een link waarmee kandidaten eenmalig in kunnen loggen. De eerste stappen zijn inmiddels gezet met de optie om een eenmalige inloglink te genereren. Je kan de link kopiëren vanuit de omgeving van de adviseur en eenmalig aanbieden aan kandidaten.